Dansk kvalitetspop i særklasse!

Det er 35 år siden Dodo & The Dodos mødtes, men de giver stadig alt hvad de har – på både store og små scener, og den 21. november giver de den gas på Bastionens store scene.

Hvis nogen er i tvivl om Dodo & The Dodos’ plads i danskernes hjerter, skulle de have været på Skanderborg festival 2012. Da sang folk med på sangene, men de gjorde det vel at mærke også tyve minutter før bandet gik på scenen.

Forklaringen er enkel, synes gruppen: »Vi overholder overenskomsten med vores publikum. Vi skal være ydmyge og 110 procent til stede, og har for længst indset, at vores sange ikke længere kun er vores. Hvis vi prøver at køre den hjem på automatpiloten, kommer folk ikke næste gang.«

Dodo & The Dodos har siden 1986 været leverandører af dansk kvalitetspop og med et bagkatalog der tæller sange, som er så velkendte og elskede, at de for længst har fået titlen som ”evergreens” i dansk musikhistorie.Sange som ’Vågner I Natten’, ’Gi’ Mig Hvad Du Har’ og ’Sømand Af Verden’ har vokset sig større end Dodo & The Dodos. De lever deres eget liv. Det beviser bandet – og publikum – ved hver koncert. Og 1,5 mio. solgte plader siden debuten i 1986 taler deres eget sprog.